Nachtdienst

Nachtdienst Apple of My Eye

Er heerst een taboe om toe te geven dat u het even niet meer trekt…
Er wordt vaak gezegd:
“de gebroken nachten horen erbij,”
“U bent geen goede of ontaarde ouder(s) omdat u ’s nachts hulp nodig hebt.” Soms zijn er situaties waarin het ’s nachts zorgen voor uw kind heel veel moeite en/of energie kost of het voor u net niet uitkomt. U heeft een eigen bedrijf wat veel van uw tijd in beslag neemt, of beiden een drukke baan?
Wennen aan het ouderschap, of een zware bevalling gehad en moeizaam herstel? Apple of My Eye biedt de juiste en passende steun voor in de avond/nacht uren.

Nachtrust is heel belangrijk om goed te kunnen functioneren. Een goede reden om de hulp van Apple of My Eye in te roepen. Zo zorgt u dat uw leven weer zo snel mogelijk rustig en stabiel is. Daar heeft u en uw kind baat bij en kunt u samen weer verder.

Een nachtje weg, een belangrijke klus, een sollicitatie, of een andere reden waardoor u een nacht niet voor uw kind kunt zorgen?
Dan is Apple of My Eye beschikbaar.

Apple of My Eye vangt uw kind professioneel op, eenmalig of herhaaldelijk en ontlast (tijdelijk) de ouder(s). Uw kind wordt netjes op bed gelegd op de opvang en de ouder(s) kunnen ongestoord een nacht doorslapen. De ochtend erop kan het kind weer opgehaald worden.

Voorafgaand aan de nacht dat wij uw kind opvangen, maken wij graag kennis en bespreken wij graag wat uw verwachtingen en wensen zijn. Dit is de ideale gelegenheid voor u om te zien waar uw kind terecht komt.
Zo zorgen wij voor een optimale situatie voor u en uw kind en laat u uw kind met een gerust hart achter.

Neem contact op

Apple of My Eye is 24/7 open. Wij werken veel met flexibele uren, dus ook als u onregelmatige diensten draait bent u van harte welkom. We draaien ook nachtdiensten als dit noodzakelijk is. Ook in de vakanties, nationale feestdagen zijn we open, mits dit van te voren aangegeven is dat we gesloten zijn.